Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Νέα του κέντρου "Παιδιά της Άνοιξης" και του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

paidia_anoixi_kmΤην Παρασκευή 4 του Μάη και ώρα 5 μ.μ. στο κοινοτικό γήπεδο Διαβατού ‘’Πέτρου Κωστογλίδη’’ διεξήχθη φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων ‘’Ατρόμητος Διαβατού’’ –‘’ Επίλεκτοι Μακεδονίας και Ημαθίας’’ για ‘’Τα παιδιά της Άνοιξης Αλεξάνδρειας’’ και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.
Το Κέντρο Αποκατάστασης –Αποθεραπείας Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης»  ευχαριστούν θερμά τον κύριο Αθανάσιο Παγγούρα που ανέλαβε τη διοργάνωση του φιλικού αυτού παιχνιδιού, τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία συμμετείχαν καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του αγώνα.
Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έδωσε το παρόν δημιουργώντας μία καταπληκτική ατμόσφαιρα!!

Επίσης οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά το Τμήμα Κομμωτικής της ΕΠΑΣ Αλεξάνδρειας, για τις υπηρεσίες καλλωπισμού που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια  επίσκεψης, στα εργαστήρια, του σχολείου τους. Ήταν μια δραστηριότητα που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά, τα οποία επέστρεψαν στο Κέντρο γεμάτα χαμόγελα!
Ακόμη, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά το 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, για το κάλεσμα και τη φιλοξενία ομάδας παιδιών, στην παρουσίαση εργασίας της Α΄Τάξης  με θέμα «Διατροφικές συνήθειες και περιβάλλον». Στο τέλος οι μαθητές  των σχολείων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουνε απόψεις γύρω από το θέμα.
Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 , οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, υποδέχτηκαν με χαρά τους μαθητές των 2ου , 4ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων  Αλεξάνδρειας. Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους των εργαστηρίων και στις αίθουσες διδασκαλίας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να συνυπάρξουν, μέσω της συνεργασίας και του παιχνιδιού.
Την Πέμπτη 17 Μαΐου  2012, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Δήμου Αλεξάνδρειας και της ομάδας Εθελοντών του, με θέμα «Η Μεσογειακή Διατροφή στη ζωή μας», στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Με επίσημο προσκεκλημένο-παρουσιαστή τον Ευτύχη Μπλέτσα, ήταν ένα πρωινό γεμάτο εκπλήξεις, εκπαιδευτική ψυχαγωγία, μουσικομαγειρέματα και ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις.
πηγή:pliroforiodotis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου