Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εργατικό Κέντρο Νάουσας

Τα ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας μετά από απόφαση κοινής συνεδρίασης έκαναν παράσταση στο ΙΚΑ με στόχο να συζητήσουν με ποιον πρακτικό τρόπο θα εξυπηρετηθούν με φάρμακα υπερήλικες, άτομα με ειδικές ανάγκες, ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και περιπτώσεις ασθενών που δεν έχουν να πληρώσουν.
Ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο την Τετάρτη 6 Ιούνη, 8.30μμ στην Πλατεία. Επίσης ζητούν συνάντηση με Δήμαρχο και επικεφαλής συνδυασμών με στόχο να συζητήσουν και να ενημερώσουν τη δημοτική αρχή πως τα χαράτσια, η φοροληστεία και η ακρίβεια συνδυασμένα με την απλήρωτη εργασία, την αυξημένη ανεργία και τη μείωση μισθών και συντάξεων έχουν οδηγήσει δεκάδες λαϊκές οικογένειες σε κατάσταση οικονομικής εξαθλίωσης.
Δυσκολεύονται και δε μπορούν να εκπληρώσουν στοιχειώδεις, βασικές ανάγκες. Σε δεκάδες, λαϊκές, εργατικές οικογένειες κόβεται το ρεύμα. Δεν έχουν, δε μπορούν να πληρώσουν ρεύμα – νερό – δάνεια – πετρέλαιο κλπ. Δε μπορούν να σπουδάσουν παιδιά. Δεν έχουν, δεν αντέχουν να πληρώσουν φάρμακα, γιατρούς, θεραπείες και εξετάσεις.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου