Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

η γύμνια του βασιλιά


Πολλά σχόλια διαβάζουμε στα διάφορα site για το θέμα της παύσης του δημάρχου, άλλα αρνητικά και άλλα θετικά, άλλα κακοπροαίρετα και άλλα που υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια τον κ. Δημητριάδη, όπως ένας που έγραψε πως είναι δήμαρχος έργων και έχουμε να του πούμε τα εξής:

Και βέβαια ένας δήμαρχος γίνεται δήμαρχος έργων όταν έχει στο πλευρό του βουλευτές που τον τρέχουν από υπουργείο σε υπουργείο που μοιράζουν χρήματα ασύστολα και άσκεφτα. Χαλκίδης, Φωτιάδης, Τσαβδαρίδης έκαναν ότι μπορούσαν για να στηρίξουν τον δήμαρχο Πλατέος.

Το πάρτυ όμως, ως είναι γνωστό, τελείωσε. Τα υπουργεία δεν μοιράζουν πλέον λεφτά αντίθετα ψάχνουν να βρουν που πήγαν τα λεφτά που απλόχερα μοίρασαν!!! Και χωρίς υπουργεία και βουλευτές είναι εμφανής πλέον η γύμνια του βασιλιά και η ανικανότητα της διοίκησης του να χειριστεί την καθημερινότητα με ότι έχει.

Σκουπίδια παντού, χόρτα ακούρευτα παντού, χωριά και πόλεις που καθαρίζονται μόνο στα πανηγύρια και τις γιορτές και αν και όταν έρχεται κάποιο τηλεοπτικό συνεργείο!!!! 

Φανταστείτε πως ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν μπόρεσαν να στείλουν κάποιον να βάλει ούτε ένα καρφί στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στο ηρώο και έστειλαν μάστορα την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία!!! Ακόμα και το πανό που κρέμασαν τον Αύγουστο σε χωριό του πρώην δήμου Μελίκης κρέμεται ετοιμόρροπο για να μας θυμίζει πως τον ικανό δήμαρχο, τον δήμαρχο έργων δεν τον κάνουν οι βουλευτές και τα υπουργεία αλλά αναδεικνύεται μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα και που η διοίκηση του δήμου μας αδυνατεί να χειριστεί!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου