Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Καλημέρα και καλή βδομάδα

Καλημέρα και καλή βδομάδα και πώς να μην είναι καλή η εβδομάδα αυτή αφού ξεκινά με την γιορτή της Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης, και εμείς οι έλληνες πάντα θα χρειαζόμαστε Σοφία για να μην ρίχνουμε στην κάλπη σε ότι Πιστεύουμε πως θα μας βολέψει, όσο ανίκανος ή ανίκανη και αν είναι αυτός φτάνει να κρατά ζωντανές τις δικές μας Ελπίδες για να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς βέβαια έτσι να νοιαζόμαστε για το κοινό καλό και χωρίς Αγάπη για κανέναν άλλο παρά για τον εαυτούλη μας  με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ωραία. Απεργούν οι γιατροί, οι δικαστικοί κάνουν στάσεις εργασίας, όχι και πως θα κερδίσουν και τίποτα γιατί ουκ λάβεις εκ του μη έχοντος και χρωστούντος πολλά, και δυστυχώς το παράδειγμα τους δεν ακολουθούν οι εφοριακοί για να δούνε οι υπόλοιποι έλληνες πιο ανέμελες μέρες.     
Σε τοπικό επίπεδο τα έργα στο κέντρο της Αλεξάνδρειας συνεχίζονται για αυτό αποφύγετε την Ν. Πλαστήρα αλλά και την Βετσοπούλου αφού όλη η κίνηση έχει μεταφερθεί εκεί και λόγω βροχής όλοι θέλουν να παν με το αυτοκίνητο και να σταματήσουν μπροστά στο μαγαζί που τους ενδιαφέρει, οπότε σας περιμένει απίστευτη ταλαιπωρία.
Στην Βετσοπούλου δε, στο ύψος της Εθν. Αντίστασης εκτελούνται έργα αφού το οδόστρωμα στον πεζόδρομο χρειαζόταν επιδιορθώσεις. Η ερώτηση είναι γιατί αυτή την επιδιόρθωση την κάνει η ΔΕΥΑΛ, τι σχέση έχει η δουλεία αυτή με το νερό και γιατί οι εργασιές αυτές θα πρέπει να χρεώνονται στο τιμολόγιο ύδρευσης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου