Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012


ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΤΟΠΙΩΝ

   ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

             ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄

            Αλεξάνδρεια  2 / 9 / 2012

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξανδρείας & Περιχώρων ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄ την         Πέμπτη 30 Αυγ. 2012, προς τιμήν Του Αγ. Αλεξάνδρου, στον αύλιο χώρο του φερώνυμου Ναού. Πλήθος κόσμου που παρέμεινε με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό μέχρι το πέρας της εκδήλωσης, παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά το πλούσιο θέαμα που παρουσίασαν όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν. Ακολούθησε δεξίωση των μελών των χορευτικών συγκροτημάτων και γλέντι με τις παραδοσιακές ορχήστρες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και οι φιλοξενούμενοι αναχώρησαν κατενθουσιασμένοι από την φιλοξενία για τις έδρες τους.        


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λ.Ο.Ν.Α.Π. ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συντελεστές της, χωρίς την βοήθεια των οποίων, δεν θα ήταν δυνατόν να ανταπεξέλθει, στον πολυδάπανο προϋπολογισμό της.
Ευχαριστεί λοιπόν θερμά τον Δήμο Αλεξάνδρειας, την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο, για την συνεννόηση και την οικονομική στήριξη, τον Πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας κ. Απόστολο Ρεσινιώτη για την πολύτιμη βοήθειά του σε θέματα οργάνωσης των χώρων, το κατάστημα εξοπλισμού  café bar restaurant fast food του κ. Αντώνη Σταμάτη, τις υπηρεσίες φύλαξης ΔΙΑΣ security Σάββας Γραμματικός-Μπαντή Έφη, την εμπορία πάγου iceman του κ. Απόστολου Μπάλιου και το fast food Castello για τις χορηγίες τους, την διαφημιστική εταιρία Silk & Design Πουρτσίδη Γιάννης Καραγιάννη Εφη για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας κ. Κουρμπεκλή Εμμανουήλ και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδη Ιωάννη για την συμβολή τους σε τεχνικά θέματα,  τον εφημέριο του Ναού πατέρα Ιερόθεο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την άριστη συνεργασία, τα συγκροτήματα που ταξίδεψαν από τις έδρες τους, κοντά ή μακριά, τους Χοροδιδασκάλους  κα Δήμου Γιούλη και τον κ. Τσιάρα Αχιλλέα για την εξαιρετική δουλειά τους και τέλος τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Μακροχωρίου, Πολυπλατάνου, Ξαχασμένης και το εργαστήριο Παραδοσιακών φορεσιών του κ. Τριανταφυλλόπουλου Νικόλαου  για τον δανεισμό φορεσιών, το green senter του κ. Ναλμπάντη Κων/νου και το fast food Castello.
Τέλος οι λαχνοί καθώς και οι τυχεροί που κέρδισαν τα δύο ποδήλατα της κλήρωσης είναι:
196Η κα Ζωντανού Ιουλία και
432 – Ο κ. Ζαρκάδας Γεώργιος 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου