Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση σε Έκθεση Εικαστικών του τόπου μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα ΗμαθίαςΤμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, συνεπής στη δέσμευσή της ότι η Εικαστική Έκθεση μπορεί και πρέπει να γίνει θεσμός για την Ημαθία, διοργανώνει και φέτος, έκθεση για τους εικαστικούς του τόπου μας.
Η Έκθεση Εικαστικών διοργανώνεται για δέκατη τέταρτη (14η) συνεχή χρονιά, δεύτερη φορά από την Π.Ε. Ημαθίας, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσής της τα προηγούμενα χρόνια έως και το 2010, είχε η Δ/νση Πολιτισμού της Ν.Α. Ημαθίας.
Όσοι και όσες - ζωγράφοι, αγιογράφοι, φωτογράφοι, γλύπτες, κατασκευαστές ψηφιδωτών, βιτρό, κ.λ.π. - ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μητροπόλεως 44, 5ος όροφος, τηλέφ. 23310-71677 και 23313 -50172  μέχρι 31 Ιουλίου 2012.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι τα έργα που θα παρουσιαστούν να μην έχουν εκτεθεί τα προηγούμενα έτη.
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για αρκετό διάστημα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού και όχι μόνο να την επισκεφτούν και να γνωρίσουν οι μαθητές μας τους εικαστικούς και το έργο τους.
Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας πιστεύει ότι αυτή η προσέγγιση-μαθητών, εικαστικών-θα προσφέρει πολλά.
Λεπτομέρειες για τον ακριβή τόπο της έκθεσης, το χρόνο διάρκειάς της, την ημέρα και ώρα των εγκαινίων, και γενικά ότι αφορά την έκθεση, θα ακολουθήσουν με νεότερο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου