Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

η αρχή του τέλους …………………

“ο Δήμαρχος τίθεται σε αργία για διάστημα 20 ημερών και η απόφαση θα είναι εκτελεστή μετά την πάροδο 1 μηνός από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή κατά της απόφασης της Αποκ. Διοίκησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ταυτόχρονα δύναται να κάνει αίτηση για αναστολή της απόφασης.”
Aυτά διαβάσαμε στην σελίδα της ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗΣ αφού χάσαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον ίδιο τον δήμαρχο να λέει πως τίθεται σε αργία λόγω του ότι το δημοτικό συμβούλιο ήταν λέει έκτακτο!!!!!
Ακούσαμε επίσης πως ο δήμαρχος είπε πως τέθηκε σε αργία λόγω αμέλειας. Γνωρίζουμε όμως πως η αμέλεια σπάνια ποινικοποιείται και σίγουρα για να είναι καταδικαστική συνοδεύεται και από κάποιο επίθετο πχ. βαριά κλπ. Δυστυχώς ο δήμαρχος δεν θέλησε να δώσει το έγγραφο στην δημοσιότητα και έτσι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για το τι γράφει ή δεν γράφει υποψιαζόμαστε όμως πως ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος προσφυγής κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας γιατί εκεί η όλη ιστορία θα συνοδευτεί και από το πόρισμα του εισαγγελέα και από το πόρισμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και δεν νομίζουμε να θελήσει να τραβήξει ο ίδιος το χαλί κάτω από τα δικά του πόδια.
Όπως και να έχει όμως το πιστεύεται ή όχι η καταδίκη αυτή είναι η αρχή του τέλους …………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου