Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

δημοτικό συμβούλιο

Αυτό το δημοτικό συμβούλιο το έχασα και για να σας πω την αλήθεια δεν μου έλλειψε και καθόλου γιατί δεν μπορεί να χρειάζονται δυο ώρες  για να μάθουμε πως ένα συμβούλιο δεν μπορεί να είναι άτυπο και πως οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι γλάστρες, πως το πετρέλαιο δεν φτάνει μέχρι τα Χριστούγεννα (εδώ δεν φτάνουν για τους μισθούς των υπαλλήλων του δήμου)  Και ενώ δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο τα ντουμ τεκ τεκ του Καλοκαιριού κόστισαν 70.000 ευρώ, Να είμαστε καλά να διασκεδάζουμε!!!

Α ναι και να ξεχάσουμε το κράτος και  τις επιδοτήσεις

Από ένα  Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η  γνωστή ιστορία Μελικής , εδώ υπάρχουν νέα γιατί Ματσούκας και Τασιόπουλος  είχαν έντονη λεκτική διαμάχη ( μιλάμε για πολύ έντονη διαμάχη) στο δημαρχείο την εβδομάδα που μας πέρασε λόγω της νέας αυτεπάγγελτης  κλήσης από τον εισαγγελέα του κ. Καρέλη, μια διαμάχη που την έφεραν στο δημαρχείο για να φτάσει το ΔΣ και πάλι να πάει μέχρι τις 12.

Και πριν κλείσουμε σας έχουμε το πρωτοσέλιδο της δημοτικής εφημερίδας που κάποιοι δεν το είδαν σαν πολύ καλοστημένο ανέκδοτο του ΒΑΛΤΟΣ αλλά σαν πραγματική έκδοση μια έκδοση βέβαια που δεν θα έκανε ποτέ ένας δήμος που θέλει να αυτοπροβληθεί!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου