Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

I am back

Εδώ και πολύ καιρό όσο και να το ήθελα, όσο και αν καθόμουν μπροστά στο πληκτρολόγιο ήταν αδύνατον να γράψω έστω και μια λέξη.

Βλέπετε  άλλα είχα στο νου μου να γράψω αλλά όταν κοιτούσα την οθόνη έβλεπα γραμμένο μόνο ένα γιατί χωρίς να δίνω καμία εντολή από μόνα τους λες και ήταν αυτόνομα πληκτρολογούσαν τα δάχτυλα μου.

Το ευτράπελο με την λέξη αυτή είναι πως μπορείς να πάρεις πολλές απαντήσεις πχ. γιατί τα σκουπίδια του πανηγυριού πετιούνται έξω από την περίφραξη και δημιουργούν ένα μικρό σκουπιδότοπο ενώ θα μπορούσαν να μπουν κάδοι και να μην δημιουργηθεί κανένα θέμα. Εύκολα απαντιέται αυτό το «γιατί» αν και όλες οι απαντήσεις που θα μας έδινε κάποιος υπεύθυνος θα ήταν φτηνές  δικαιολογίες της δικής του ανικανότητας να χειριστεί την κατάσταση!!!!

Γιατί κόπηκε η επιχορήγηση των συλλόγων; Μα για να μπορεί να επιχορηγεί ο δήμος εκδηλώσεις με 10 χιλιάρικα και να παίρνει το κέτερινγκ των εκδηλώσεων αυτών ο πρόεδρος των πολιτιστικών.

Όχι; Δεν ήταν για αυτό αλλά για να παίζει ο ίδιος πρόεδρος με τα νεύρα τους φέρνοντας τον Κουρκούλη να τους τραγουδήσει το παίζεις με τις αντοχές μας; Τι δεν λέγετε έτσι το τραγούδι; Ούτε  και πολιτισμός μπορεί να θεωρηθεί το συγκεκριμένο άσμα αλλά ποιος να το πει;

Τα γιατί δεν τελειώνουν αλλά είναι ώρα να μαζέψω τα κομμάτια μου και να ξαναγυρίσω σε αυτό που ξέρω καλύτερα. Να γράφω κακίες και να σας ενημερώνω για το τι γίνεται με τον δικό μου τρόπο. Πριν επανέλθω στις κακίες να δώσω όμως συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να περάσουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και να ανοίξουν νέους δρόμους στην ζωή τους και για όλους αυτούς που δεν κατάφεραν να μπουν κάπου πως αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα που ουδείς ξέρει τι θα φέρει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου